KTT Motor AB

Företagsinformation

KTT Motor AB i Karlstad är ett litet företag med 4-5 anställda. Vi jobbar inom park och förvaltningsområdet med mycket stort kunnande och service. Vi levererar kompletta lösningar för er verksamhet med utbildning och ett stort ansvar för att ert företag ska fungera med så lite störningar som möjligt.

Företaget startade 1985 med att bli återförsäljare för Belos AB som hade importen av Kubota gräsklippare och kompakttraktorer. De har fortfarande tillverkning av redskapsbäraren Trans Pro som idag ägs av Kärcher. Idag är vi också återförsäljare av Svenningsens produkter, Walker Mowers, Weidemann kompaktlastare, Lundbergs lastaren, K-Heat, Ventrac m.fl. med dessa starka varumärken har vi under våra 30 år i branchen jobbat upp en gedigen kundkrets med mängder av nöjda kunder som använder maskiner från oss.

Vi arbetar även mot den privata marknaden. Där har vi kända märken som Stihl motorredskap, MTD, Stigas Pro sortiment.

GDPR – Ditt dataskydd hos oss
Vi samlar in uppgifter om dig som vi behöver för att kunna ge dig som kund den bästa servicen hos oss. Det handlar främst om namn och adressuppgifter samt registrerings- och i vissa fall personnummer. Vi spar uppgifterna på ett betryggande sätt och endast de personer som behöver dem i kontakten med dig, eller i andra kontakter som gäller ditt fordon hos oss, har tillgång till uppgifterna.

Vi spar uppgifterna under den tid som det är motiverat, bland annat styr till exempel bokföringslagen hur länge en del uppgifter behöver sparas. Vi säljer aldrig dina uppgifter vidare till tredje part. Vill du se vilka uppgifter som finns sparade när det gäller dig och ditt fordon, är du välkommen att höra av dig.