KTT Motor AB

Kärcher Belos MC 130

Kärcher Belos har tagit den moderna bottenplattan från TransPro 5080 och försett den med sin vakuumteknik, ett sugaggregat med rejäl upptagningskapacitet och till detta en ny tvåsitsig förarhytt. Sopmaskinens höga kapacitet i kombination med den generösa förarkomforten ger optimal produktivitet varje dag under städsäsongen.

Teknik
Kärcher Belos-flexibiliteten känns igen, robust och modernt chassit från TransPro 5080, vacumteknik och sugaggregat från Kärcher samt redskap som snabbt kan skiftas.

Komfort och ergonomi
Panoramasikt , ergonomiska armstöd med funktionsreglage som sköter de individullt justerbara borstarnas varvtal och marktryck. Multifunktionsdisplay integrerad i ratten visar bilder från arbetsytan samt maskin- och aggregatdata. Backkamera för bästa sikt bakåt.

Effektivitet
Världsledande vacumteknik, sugaggregatet har 3-stegs justerbar sugkraft och upptagningskapacitet på ca. en kubikmeter. Byt redskap för gräsklippning eller snöröjning.

Miljö
MC 130 är PM10 certifierad och den stora behållaren av rostfritt stål har vattenåtervinning som standard samt låga buller och vibrationsvärden.

Ekonomi
Lättåtkomliga servicepunkter säkerställer daglig tillsyn. Rikstäckande auktoriserade verkstäder ger dig guidning och bästa service. Det ger dig som användare trygghet och bästa driftsekonomi.

MC_130_winter_app_4-webb   MC_130_municipal_sweeping_app_7_CI15-webb