KTT Motor AB

Norje Redskap

Planerskopor

En mycket kraftig och gedigen planeringsskopa i en mängd olika bredder, det går även utmärkt att få med olika krokar för att passa alla typer av maskiner.
Planeringsskopan är optimerad för planering med ribbad botten i härdat material samt kraftiga förstärkningar i gavlarna för ökad livslängd. Skopan kännetecknas av den låga ryggen och den långa botten vilket ger föraren god sikt över skopans skär.

Som standard levereras planeringsskopor med ribbad botten men kan även tillverkas med slät botten om önskemål finns. Ribbad botten ger fördelar vid planering då ribborna fyller i ojämnheter i marken.
Förhöjningsdel/Snökrage finns tillgängligt för alla standardbredder.

Vanliga skopor

Norje levererar tåliga skopor med väl avvägd volym för traktorer, kompaktlastare och mindre teleskoplastare/hjullastare. Kraftiga skärstål och förstärkningar på de större modellerna. Tillverkas av extra höghållfast stål. Dessa skopor är vanliga för oss i försäljningen till våra Weidemann maskiner.

 

Pallgafflar

Pallgafflar från 4 till 18 ton med hydraulisk gaffelspridning, finns även med inbyggda cylindrar. Hydraulisk alt. elektrisk sidoföring som tillval.

Hydrauliska pallgaffelramar med gaffelspridning som standard. Kan även kompletteras med hydrauliskt eller elektriskt (12 alt 24 V) styrd sidoföring. En kraftig och robust ram som klarar dagens högt ställda krav på kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet. Kombineras med gaffelarmar i önskad längd för komplett redskap.

Naturligtvis finns Norjes pallgafflar i standard utförande för mindre maskiner och utan gaffelspridning till fördelaktiga priser.