KTT Motor AB

K-vagnen produkter

K-Vagnen

K-vagnen finns i två varianter, trevägstippande och högtrevägstippande.  Kan byggas om samt utrustas just för ert ändamål, t.ex. med K-sugen. Med justerbar draghöjd står vagnen vågrätt efter ert fordon.

K-Sugen

 

En av marknadens kraftigaste lövlastare. Proffsmaskin för fastighetsbolag, kommuner, kyrkogårdar, golfbanor och idrottsanläggningar mm. Med den 5 meter långa slangen når du in bland buskar, träd och rabatter.

K-sugen kan utrustas med olika motoralternativ osv

K-Flex

K-Flex, växelflakssystem som kopplas till er traktor eller redskapsbärare. Med ett dubbelverkande hydrauluttag och en släpvagnskoppling styrs hydrauliken, elsystemet och färdbelysningen.  Alla funktioner styrs med en fjärrkontroll. K-flexvagnen anpassas och utrustas för era behov.