KTT Motor AB

Fjärås Produkter

Fjärås Vikplogar

Fjärås Vikplog passar de allra flesta traktorer, kompakt- och lastmaskiner. Oavsett snömängd gör Fjärås-plogen ett utmärkt jobb. Den passar därför extra bra för dig som har en varierande snöröjning. Alla Fjärås vikplogar är försedda med fjädrande slitskär vilket dämpar stötar från ojämnheter i marken och ger en bekvämare och säkrare förarmiljö. Fjärås vikplog kan köras i Y-, V- eller diagonalläge.

För kompakttraktorer och redskapsbärare väljer du den lätta serien med plogar från 1550–2250 mm. För större traktorer och lastmaskiner väljer du den tunga serien med plogar från 2450–3250 mm.

Fjärås Sandspridare

 

Bakmonterad spridare

Med Fjäråsspridaren, originalet inom självlastning, bekämpar du effektivt halka med stenflis, sand eller salt. Att spridaren är bakmonterad gör att snöplogning och sandning kan ske samtidigt. Men vill du hellre montera den i lastaren är det inga problem.
Som sandspridare lastar du enkelt genom att i nerfällt läge backa in i sandhögen varefter den reses upp och sandningen kan starta. Spridaren fungerar på de flesta traktorer, kompakt- & lastmaskiner och du sköter allt arbete smidigt från förarplatsen – ett idealiskt enmansredskap.

Frontmonterad sandspridare

Med Fjärås frontmonterade spridare bekämpar du effektivt halka med stenflis, sand eller salt. Denna frontmonterade spridare har hydraulisk drift och är perfekt på lastmaskiner. Sandspridaren lastar du enkelt. Spridaren fungerar på de flesta traktorer, kompakt- & lastmaskiner och du sköter allt arbete smidigt från förarplatsen – ett idealiskt enmansredskap.

Fjärås Konstgräsplog

Även om konstgräs är vädertåligt kräver det specialskötsel som är skonsam mot underlaget. Fjärås Konstgräsplog är försedd med ställbara medar för att minska slitaget. Ett justerbart gummi på undersidan hjälper till att minimera åverkan på konstgräsytan och plogen behandlar gräsytan varsamt trots att den effektivt plogar bort all snö från planen.