KTT Motor AB

Gopil G4

  

Goupil G4

Goupil G4 ersätter Goupil G3. Goupil G4 bygger vidare på de egenskaper som har gjort G3-modellen så populär (storlek, stabilitet och ergonomi) och har optimal komfort och prestanda. Alla ni som gillade Goupil G3 kommer älska Goupil 4.

Eldrivet arbetsfordon med unik körupplevelse. En helt ny standard för kompakta, eldrivna arbetsfordon. Alla komponenter har fått en helt ny konstruktion och har nu en kvalitet som överstiger marknadsstandard. Stålchassit är stöttåligt och extremt anpassningsbart. Axlarna, hjulen och upphängningen ger god komfort och perfekt stabilitet, även vid maximal belastning. Styrningen och bromsarna har också uppdaterats och ger nu en omedelbar och mjuk respons på förarens manövrar. Med Goupil G4 får du en unik körupplevelse jämfört med andra fordon i den här kategorin.

Fakta om Goupil G4

  • Lättstyrd
  • Lättmanövrerad
  • Stöttåligt stålchassi
  • Optimal komfort
  • Hög batterikapacitet
  • Bra Lastförmåga

Broschyr_G4