KTT Motor AB

Stiga Pro sortiment

Rå kraft, mångsidighet och perfekt precision i en grym kombination. Tack vare den nya kraftigare konstruktionen är maskinen extremt stabil även i utmanande sluttningar. Park Pro är byggd för att göra jobbet. Åtta timmar om dagen, året runt. Fyrhjulsdrift, servostyrning, elektrisk klipphöjdsinställning och en rad andra proffsegenskaper är standard. Men den stora hemligheten bakom succén är midjestyrningen som gör det smidigare än någonsin att manövrera mellan stenar och träd, runt hörn och i trånga utrymmen. Park Pro är försedda med starka motorer, som tillsammans med fyrhjulsdriften ger ett utmärkt grepp även i krävande terräng. Frontmonterade combiaggregat (Multiclip och bakutkast) från 95 till 125 cm klippbredd. Med den unika hydrolänken justeras aggregat och tillbehör från förarsätet.

Park Pro maskinerna används ofta inom Kyrkan och fastighetssidan.

Stiga Titan

Stiga Titan är anpassad och utvecklad för användaren, du kan jobba hela arbetsdagar utan att anstränga kroppen. Effektiv avvibrering och ljuddämpning kombinerat med bekväma säten, tyst hytt och tydlig instrumentering ger förartillfredsställelse. Fyrhjulsdrift och hydraulik gör arbetet lättsamt och smidigt. Den avvibrerade hytten har uppvärmning och luftkonditionering som standard. Den låga ljudnivån är ett plus.
I uppförslut och på slirig mark är det suveränt med individuell drivning på varje hjul. Hydrauliken gör det lätt att steglöst variera klipphöjd (eller plogvinkel när den tiden kommer). Och som vanligt kontrolleras alla redskap ifrån förarsätet.

Stiga Titan går även att få med ROPS båge, maskin utan ROPS går även att få med ett lite mindre motoralternativ.