KTT Motor AB

Fjärås Sopmaskiner

Fjärås frontsopmaskin finns för de flesta kompaktmaskiner och lastmaskiner/traktorer. Fjärås frontsopmaskinen levereras som sopvals eller komplett med uppsamlare, sidoborste och vattentank. Hydrauliken finns i olika utförande. Basic, med ett dubbelverkande uttag (sopar/tömmer) eller Proffs där du kan välja rotationsriktning, varvtal m.m. inifrån hytten. Du väljer utrustningsnivå efter dina egna behov!

Bogserad Sopmaskin FS700

Fjärås bogserade sopmaskin FS700 är sopredskapet för dig som vill göra bra jobb billigare. Den har bra fyllnadsgrad vilket är förutsättningen för en god körekonomi. Sopmaskinen är kompakt och har stor kapacitet. Färre driftstopp, jämnare gång och slitstarka borstar är bara några fördelar.

Den har en genomtänkt upphängning av borstar och en vågformad vals med hydrauliskt flytläge samt en individuell borstupphängning. Dessa finesser hanterar ojämnheter i vägen och ger dig ett bättre resultat men mindre borstslitage.

Sopmaskinens miljövänliga och återvinningsbara sopvals har lång livslängd. De slitstarka borstarna är också återvinningsbara och lätta att byta.